Borgloon

Orelia Puthof geeft unieke inkijk in zorgwereld

Zondag 15 mei aanstaande viert het woonzorgcentrum Orelia Puthof de Dag van de Zorg. Het Loonse zorgcentrum gooit zijn deuren open en geeft een unieke inkijk in de werking ter plaatse. “Alles gebeurt op maat van elke bewoner”, klinkt het.

Zondag 15 mei aanstaande viert het woonzorgcentrum Orelia Puthof de Dag van de Zorg. Deze keer worden de assistentiewoningen (serviceflats) én het dagverzorgingscentrum in de kijker gezet. Er is heel wat te doen. Je kan een rondleiding volgen door de assistentiewoningen, een bezoekje brengen aan het dagverzorgingscentrum én je kan een kijkje nemen in de verskeuken van de campus. “Onze koks vertellen je hun keukengeheimen”, klinkt het enthousiast. “Je maakt kennis met het leven en werken bij Puthof. Bezoek zeker onze kiné, het kapsalon, onze wellness… en je zal merken dat onze aanpak op vlak van ergotherapie, animatie en zorg echt op maat van de bewoners is.” Orelia Puthof kijkt ook uit naar meer professionele bezoekers. Zo krijg je tekst en uitleg bij de openstaande vacatures en kunnen er ervaringen met de medewerkers worden uitgewisseld.
“Uiteraard kan je iets drinken of eten; er is zelfs een cava- en sapjesbar op het dakterras voorzien! We verwelkomen je samen met onze residenten, medewerkers en vrijwilligers”, besluit de ploeg.

Orelia Puthof

Puthofveld 4 – Borgloon

Opendeurdag op zondag 15 mei ’22, van 13 – 17u.

Comments are closed.