Nieuws

Vzw SDB dankt haar medewerkers voor inzet in moeilijke coronatijd met 100 euro

Met meer dan 400 poetshulpen in dienst is dit één van de grootste vzw’s met sociale doelstelling in Zuid-Limburg in de dienstenchequesector. Als dank voor inzet en steun in de moeilijke coronaperiode ontvangen de werknemers een cheque van 100 euro.

“Met 8 kantoren in Zuid- en Midden-Limburg, 4 strijkateliers en meer dan 400 poetshulpen ontzorgen we meer dan 3000 gezinnen van poets- of strijkwerk in onze regio. Er wordt daarbij bijzonder veel aandacht besteed aan sociale arbeidsvoorwaarden, organisatiebetrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling,” zo schetst directeur Esther Snykers de vzw SDB. Onlangs kocht SDB nog 120 elektrische en gewone fietsen aan voor haar personeelsleden. Een investering in duurzame mobiliteit die de komende jaren nog wordt verdergezet.

Paaspremie

De coronacrisis duurt ondertussen al langer dan een jaar en heeft grote impact op het sociaaleconomisch leven. “De afgelopen maanden hebben we een enorme flexibiliteit en veerkracht gemerkt bij onze werknemers. Hun begrip bij de lockdown, energie bij de heropstart en plichtsbewustheid naar het respecteren van coronaregels hebben ons bijzonder aangegrepen”, legt Snykers uit. “We merken bij onze poetshulpen een groot gevoel van solidariteit met hun gezinnen om hen niet in de steek te laten en te zorgen dat het er picobello is; maar ook dat alles picobello volgens de gezondheidsregels verloopt. Dit waarderen we enorm. Daarvoor willen we hen bedanken met een ‘Picobello Paaspremie’. We geven een ecocheque cadeau ter waarde van 100 euro. Onze poetshulpen verdienen nu zeker een dikke proficiat!”

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*