Wellen

Bewoners De Bloken supporteren voor het personeel

Onlangs mochten de bewoners van WZC De Bloken supporteren voor het zorgpersoneel van het woonzorgcentrum in Wellen.

Zorgkundigen, kapsters, animators, jobstudenten en zelfs de baas maakten deel uit van de elftallen die het tegen elkaar zouden opnemen op het grasveld naast het WZC De Bloken. Deze wedstrijd werd gespeeld naar aanleiding van de EK-wedstrijd van de Rode Duivels die diezelfde vrijdag ook speelden.

De ploeg ‘Wellen forever’ nam het op tegen ‘de Bloken Fighters’, en dit onder streng toezicht van de scheidsrechter die af en toe even vergat dat hij niet de trainer was. Na twee keer een kwartier gespeeld te hebben haalde ‘Wellen Forever’ de felbevochten overwinning binnen met een eindstand van 3-1. De winnaar van dit duel nam het nadien op tegen de kinderen van het personeel, die onder de naam ‘de Red Deviltjes’ aan de strijd begonnen en zelfs wisten te winnen van het personeel.

Wint of verlies, het maakte eigenlijk weinig uit. Het enige wat telde was dat alle deelnemers, organisatoren en zeker ook de bewoners van het woonzorgcentrum Wellen een lach op hun gezicht hadden en konden terugblikken op een zonnige voetbalnamiddag met veel plezier.

Comments are closed.